T: 0226-357873

Bruiloft

Eindelijk, de dag van je leven is aangebroken. Na maanden, misschien jaren wachten is daar dan je trouwdag. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn en alles moet perfect zijn. Wat moet er veel geregeld worden, zoals het trouwpak en de trouwjurk, de trouwlocatie, de fotograaf, het feest, de vakantie en ga zo maar door. Op de dag dat alles volmaakt moet zijn, mag deze Ferrari 348 Spider cabriolet niet ontbreken als het ultieme middel om van locatie naar locatie te rijden. Ook de trouwfoto's schreeuwen om het perfecte plaatje waar jullie als bruidspaar op afgebeeld worden. Deze felrode Ferrari is de perfecte achtergrond voor zowel de aanstaande man als aanstaande vrouw. Combineer je droom om in een Ferrari te rijden met al je dromen van de perfecte trouwdag.

Module Bruiloft :
De huur van de Ferrari 348 Spider op uw trouwdag is inclusief 150 vrije kilometers op locatie en brandstof. Voorafgaande aan de rit, waarbij u zelf met uw partner in de Ferrari plaats neemt, zal een instructierit gereden worden. Hierbij wordt door een ervaren instructeur uitleg gegeven over de werking en bijzonderheden van deze speciale sportauto. Deze instructierit is eveneens inclusief.

Locatie waar de Ferrari afgeleverd moet worden binnen 20 kilometer van Hoogwoud, dan geen extra kosten. Voor elke kilometer hierbuiten wordt €0,80 per kilometer gerekend.
3 uur        € 450,-
6 uur        € 750,-

*Voor het maken van reserveringen, cadeaubonnen, contact met ons of overige vragen, maak gebruik van het contactformulier onder "Contact".

Webdesign © 2011 M.E. Designs