T: 0226-357873

Promotie

Laat uw bedrijf, organisatie of vereniging nog meer opvallen en zorg dat het publiek juist naar uw standplaats komt, omdat u deze felrode glimmende Ferrari bij uw produkt heeft staan. Als een magneet en de welbekende rode lap voor de stier zorgt onze Ferrari ervoor dat alle bezoekers in ieder geval naar uw stand toe komen. Laat uw bezoekers kort de smaak van Ferrari proeven door ze plaats te laten nemen achter het stuur van deze unieke sportauto. Zorgt u er ook nog voor dat uw toeschouwers direct een reservering maken bij ons, profiteer dan zelf ook van de hieraan gekoppelde kortingen. Wilt u uw klanten direct volledig de smaak van het daadwerkelijk rijden laten proeven, dan kunt u zelfs de chauffeur of instructeur ter plaatse aanwezig laten zijn. Hij kan, desgevraagd, meteen met uw klanten de brullende Ferrari zijn werk laten doen door een ronde met de klant te rijden of de klant zelf te laten rijden. Kortom: een waar spektakel bij uw stand en produkt. Voor u als ondernemer is het contact met de klant en de verkoop van uw produkt verder een koud kunstje.

Module Promotie 1: (auto op lokatie)
Voorzie uw standplaats en produkt van een perfect visitekaartje en laat de felrode Ferrari 348 Spider zijn werk voor u doen. Bij het aanzien van deze sportieve bolide zal elke toeschouwer langer dan gebruikelijk juist bij uw produkt stil staan. Laat de Ferrari dan ook fungeren als blikvanger of biedt uw klanten de mogelijkheid foto's te maken van en met de Ferrari.

Locatie waar de Ferrari afgeleverd moet worden binnen 20 kilometer van Hoogwoud, dan geen extra kosten. Voor elke kilometer hierbuiten wordt €0,80 per kilometer gerekend. Kosten per dag: € 385,-

Module Promotie 2: (auto op lokatie + boekingen)
Profiteer zelf van de bij ons gemaakte reserveringen en ontvang korting op uw eigen huurbedrag. Reserveren uw klanten op uw dag bij ons een arrangement of rij-ervaring, dan profiteert u zelf van extra korting. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden en kortingen die mogelijk zijn.

Module Promotie 3: (auto op lokatie met chauffeur/instructeur)
Meteen alles uit de kast en de Ferrari ook daadwerkelijk warm laten worden op uw dag? Natuurlijk kan dat ook. Wij leveren naast de Ferrari een chauffeur of zelfs een instructeur, zodat al uw klanten plaats kunnen nemen in de auto en ook kunnen rijden. Het gebrul van het unieke Ferrari geluid en de claxon zullen ongetwijfeld nog meer toeschouwers naar uw lokatie toe trekken. Deze vorm van promotie is ongekend spectaculair. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

*Voor het maken van reserveringen, cadeaubonnen, contact met ons of overige vragen, maak gebruik van het contactformulier onder "Contact".

Webdesign © 2011 M.E. Designs