T: 0226-357873

Zelf rijden

Wilt u persoonlijk de krachten van deze unieke Ferrari ervaren of wilt u een ander deze geweldige ervaring bieden? Rijbewijs of geen rijbewijs, het maakt niet uit. Deze bijzondere Ferrari in cabriolet uitvoering is voorzien van een extra bedieningspaneel voor de instructeur. Geniet van een rij-ervaring zolang als u wilt en bepaal zelf uw tijd vanaf een half uur tot vele uren rijplezier. Transformeer de rode Ferrari in een cabriolet als het zonnetje schijnt en maak de blits aan de Nederlandse stranden. Of laat het gebrul van de Ferrari motor eens goed in uw omgeving horen, gevolgd door de welbekende Ferrari-claxon. Wacht niet te lang en reserveer deze unieke ervaring voor u zelf of reserveer de Ferrari als cadeau op een speciale dag voor vriend, vriendin, familie of kennis. 

Module Instructie: Lesbord
Bent u minimaal 16,5 jaar oud en in staat om een auto te besturen, dan staat deze Ferrari voor u klaar. Stap achter het stuur van de Ferrari, zet de stoel op de gewenste stand, stel de spiegels, doe de gordel om, pak het stuur en rij direct als volleerd chauffeur weg. Wat nou eerste rijles in een "gewone" auto! Laat je vrienden en familie versteld staan en rijdt je eerste rijles met de Ferrari als instructie auto! Dit onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur.

Module Rijden:
U bent al in het bezit van een rijbewijs, maar u heeft nooit in een "echte" auto gereden? Dan wordt het eens tijd om autorijden te ervaren zoals dat bedoeld is in deze Ferrari 348 rijbewijsSpider. De glimmend rode Ferrari, het gebrul uit de 8 cilinders, de ultieme Ferrari experience laat een indruk achter die u niet meer vergeet. Controleer en beheers de krachten van deze sportwagen. U heeft de dag van uw leven!

Prijzen: 

30 minuten €  89,-
1 uur € 149,- 
2 uur € 289,-
3 uur € 419,-
4 uur € 539,-
5 uur € 649,-
6 uur € 749,-
   

*Binnen 10 kilometer van Hoogwoud wordt U zonder meerprijs opgehaald op locatie. Woont U verder weg? Vraag naar de mogelijkheden.Voor het maken van reserveringen, cadeaubonnen, contact met ons of overige vragen, maak gebruik van het contactformulier onder "Contact"

Webdesign © 2011 M.E. Designs